Gammel Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

»På fristedet skal man ikke knokle«

Familiens Husfeldt købte i 2007 et fritidshus i Hornbæk som en investering. Modsat deres oprindelige plan har de valgt at beholde det charmerende hus i tidstypisk 1960'er-stil. Huset bruges flittigt året rundt til afslapning og opladning af energien.

Trods udbygninger og renoveringer og en ny træterrasse rundt om huset fornemmes det, at sommerhuset er i tidstypisk byggestil fra 1966.

Fritidshuse blev revet væk i 2007, og Sofie Juhl Husfeldt og hendes mand Theis Husfeldt var på daværende tidspunkt også på jagt efter et. Deres plan var at bruge huset som investering med et hurtigt salg og dermed en klækkelig fortjeneste for øje. Men så kom krisen, og priserne raslede ned. De valgte derfor at beholde huset, selv om de ellers havde tænkt sig at sælge det hurtigt.

»Vi har valgt at se huset som en pensionsopsparing, så vi har betalt boliglånet ud og afdrager en del på det. Vi tror på, at det bliver mange penge værd, når vi er i pensionsalderen. Vi købte huset på toppen og kan ikke sælge uden et stort tab. Huset lejes ud gennem Airbnb nogle uger om året, så vi får dækket nogle af udgifterne på at have det,« siger Sofie Juhl Husfeldt...

BRANCHENYT
Læs også