Gammel Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Et comeback til ”Vedbæk-pladen” og en ny begyndelse for landsholdet

Nye tider: For første gang i 16 år mødtes en flok spillere med en anden landstræner end Morten Olsen. Trods uafklarede over, hvad fremtiden byder, nævnte de i flæng, at det er godt med noget nyt.

Efter at have mødt landsholdsspillerne for første gang på Hotel Hilton Kastrup, lagde landstræner Åge Hareide vejen forbi forgængeren, Morten Olsens, afskedsreception i Brøndby. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Så var han der igen. Opfinderen af den såkaldte ”Vedbæk-plade.” Et mundret udtryk for den jargon, der til tider blev udviklet over det seneste årti på landsholdet. Når det handlede om at sige mindst muligt på længst tid, tændte man ”Vedbæk-pladen”, og Jon Dahl Tomasson var ypperlig i netop den disciplin.

Ja, nu stod han der igen med sit glatte hår og brede smil i blåt træningstøj med DBU-logoet på brystet. Knapt så ”straight outta compton”. Det er næsten seks år siden, at han humpede fra banen ved VM i Sydafrika. Tomassons sidste aktion i landsholdskarrieren resulterede i en fibersprængning, som han aldrig kom sig over. ..

BRANCHENYT
Læs også