Gammel Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Årets smag for skillingen: Høj kvalitet + lav pris = fortjent popularitet

20a er hele nabolagets stamsted og byder på ekstremt velsmagende mad til utroligt rimelige priser. For den bedrift modtog restauranten for nylig White Guides pris som Årets smag for skillingen.

Foto: Skovdal.dk

Restauranten 20a på Nørrebro i København modtog for nylig White Guides pris som Årets smag for skillingen med følgende begrundelse: ”Restauranten er permanent pakket til bristepunktet - en naturlig konsekvens af velsmagens høje niveau og prisernes usædvanligt lave ditto. Dagens ret til under 150 kr. og et vinkort med 40-50 titler på glas til under en hund. Læg dertil en pivhyggelig stemning, søde gæster og varm og personlig betjening.”

Her kommer anmeldelsen, som lå til grund for nomineringen af 20a som Årets smag for skillingen:

Udvalget af mad på 20a er begrænset til nogle charcuterisnackerier, en forret, dagens retter med kød eller fisk og en dessert.

Det ville blive kedeligt, hvis retterne ikke skiftede dagligt, og hvis de ikke konsistent var så utroligt skarpt tilberedt og tilsmagt, at det også er en fryd at bænke sig til månedens tredje variation af ovnstegt hvid fisk med kål og svampesauce.

Restauranten er permanent pakket til bristepunktet – en naturlig konsekvens af velsmagens høje niveau og prisernes usædvanligt lave ditto. Du kan plukke fra det også stærkt prisvenlige vinkort med 40–50 titler, som alle serveres på glas, og glæde dig over den uformelle og meget personlige stil og tone, som restaurantens betjening lægger for dagen. Kombinationen af pivhyggelig stemning, søde mennesker og god, billig mad er perfekt til at gøre 20a til hele nabolagets stamsted.

20a har søsterrestauranterne Sankt Annæ 8 på Christianshavn, Nr. 18 på Østerbro og den franske Lalala, som åbnede i april 2016, også på Christianshavn.

20a

Ravnsborggade 20A, 2200 København, 20a.dk

Priser: Forret: 95 kr. Hovedretter: 135-165 kr. Dessert: 45 kr.

Denne artikel er leveret af White Guide. Seneste udgave af White Guide kan købes her.

BRANCHENYT
Læs også