Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Ekspert: Filmkonsulent fik fordel af inhabilitet

Mikkel Munch-Fals’ nye film, ”Swinger”, har været 12 år undervejs, men han vil ikke tale om den, fordi han i dag er filmkonsulent i Det Danske Filminstitut og i den rolle uddeler 30 mio. støttekroner om året. En forvaltningsekspert vurderer, at han har opnået fordel af sin position.

”Swinger” er Mikkel Munch-Fals’ anden spillefilm og i hovedrollerne ses bl.a. Martin Buch og Rasmus Botoft, begge kendt fra ”Rytteriet”.

Den hedder ”Swinger”, ugens danske filmpremiere, og det er en komedie om et midaldrende skvat, som fortæller omgangskredsen, at han og fruen tager på golfophold, når de i virkeligheden besøger en bolleklub. Her bliver manden forelsket i en yngre kvinde, og så har vi balladen. Den slags er imod swingermiljøets, om man så må sige, spilleregler.

Filmen vil både underholde og sige noget om tidens kriseramte mand, men hvad instruktør Mikkel Munch-Fals går med af refleksioner, kan vi ikke få meget at vide om. Højst usædvanligt stiller instruktøren nemlig ikke op til interviews om sin egen film...

BRANCHENYT
Læs også