Gammel Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Den kommende uge: Her er dine fikspunkter i nyhedsstrømmen

Uge 1: Donald Trump bliver officielt udnævnt som USA's kommende præsident fredag, når kongressen tæller valgmandsstemmer op og officielt godkender valgresultatet. Samme dag kommer nye amerikanske arbejdsløshedstal, som er en vigtig temperaturmåling af den amerikanske økonomi.

Donald Trump bliver fredag officielt kåret som vinder af det amerikanske præsidentvalg. Her er han fotograferet natten efter valget den 8. november. Foto: Andrew Kelly/Reuters

Den første uge i 2017 byder ikke på mange erhvervsnyheder, men en hel del statistik. Blandt tallene vil det amerikanske 'kongetal' - arbejdsløshedstallet - traditionelt få størst opmærksomhed. Skal Donald Trump overtage en økonomi, der går fremad, eller har der været en opbremsning? Det ved vi på fredag.

Nytåret byder også på danske traditioner, nemlig at dronningen indbyder samfundets spidser til nytårskure, der finder sted tirsdag og onsdag. Og så begynder forhandlingerne om en ny overenskomst for 230.000 ansatte i 6000 virksomheder i industrien. ..

Læs også