Gammel Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Kærlighed mod alle odds

Teateranmelder Anne Middelboe Christensen forlod i en alder af 50 – og efter en skilsmisse for snart tre år siden – sit trygge københavnerliv til fordel for den store kærlighed i Vendsyssel. Det har været noget af en omvæltning for både hende, hendes nye mand og hendes børn – og ikke uden afsavn. Hendes nye liv er med andre ord en kærlighedshistorie ud over det sædvanlige.

Teateranmelder Anne Middelboe og direktør for Vendsyssel Teater, Lars Sennels, har netop fejret et-års bryllupsdag. De blev gift i Skallerup Kirke på en smuk snevejrsdag – og Anne  Middelboe elsker sne.  Så alt var perfekt. Foto: Benny Rytter

Anne Middelboe Christensen er teateranmelder og forfatter – og indtil for nylig ærkekøbenhavner. Hun indtager kultur og drama til morgenmad, frokost og aftensmad, hvis hun kan komme til det. Hun rejser hver uge landet tyndt for at nå både de små og de store teatre – og ikke mindst balletten og dansen. På en god dag kan hun nå at se tre teaterforestillinger. Og hun er ikke bange for nogen eller noget – for nylig har hun offentligt kritiseret Det Kongelige Teater for kun at skære i de kunstneriske ydelser, mens ledelsen er gået fri. Hun havde ingen planer om at bo andre steder end i hovedstaden, men kærlighedens veje og vildveje ville det anderledes.

For snart tre år siden, omkring hendes 50-års fødselsdag, stod hun midt i en skilsmisse. Hun var også blevet forelsket. De to ting var sket uafhængigt af hinanden. Men følelserne over for teaterdirektør Lars Sennels fra Vendsyssel Teater var alvor!..

Læs også