Gammel Weekend
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Fund fra loftet møder nutiden på stenbroen

Laura Nielsen og Brian Nimb Nielsen bor selv i to værelser på ialt 40 kvm ud af lejlighedens 140 kvm. De øvrige to værelser er lejet ud til en ven, som de deler køkken og bad med. Ud over parrets egne kreative indslag indeholder indretningen bl.a. fund fra den tidligere lejers hjem, som lå på loftet.

Sofaen er fyldt op med forskellige puder der harmonerer hyggeligt med det store blå maleri med elgen malede Laura for nogle år siden. Taburetten af bølgepap er til at sidde på. I vindueskarmene står farvede vaser med forkellige grene og blomster. Foto: Niels Ahlberg

Det er Laura Nielsen, som står for hjemmets indretning. Hendes stil er sammensat af ting, der er kommet ind i hjemmet, efterhånden som der har været brug for dem.

De er samlet ud fra funktionalitet og ud fra et krav om, at de lever op til hendes helt egen definition af dekorativt og hyggeligt. Hendes valg er velovervejede, for hun hader fejlkøb og har en teori om, at det, der gemmes for langt væk, aldrig bliver brugt. Så hos Laura Nielsen får brugsgenstande lov at være en del af rummenes indretning og dekoration – i små og store tableauer skabt ud af fri fantasi og sammensat af forskellige stilarter og farver. ..

Læs også