Finans
0

Nordea siger farvel og tak til chef for prestigeenhed

Den nordiske storbank har skilt sig af med chefen for corporate finance, der står for virksomhedshandler og børsnoteringer.

Nordea har ændret strukturen i sin corporate finance-afdeling. Foto: Thomas Borberg

Harald Grøns tid som chef for prestigeenheden corporate finance i Nordea er ovre. Den nordiske storbank har nemlig ændret i organisationen, og i den forbindelse er Harald Grøns stilling blevet nedlagt, skriver Dagbladet Børsen.

»Vi vil gerne takke Harald Grøn for hans store indsats og engagement i Nordea. Harald har spillet en stor rolle i opbygningen af en af de førende corporate finance-enheder i Norden, og vi ønsker ham alt det bedste fremover,« siger Michael Zeier, der er global co-head for Corporate & Investment Banking, til Børsen.

Fremover vil landecheferne i Advisory & ECM-aktiviteterne i Corporate & Investment Banking i Nordea referere direkte til Michael Zeier.

Omstruktureringen i toppen af corporate finance-afdelingen kommer kort tid efter, at der blev skiftet ud på posten som chef for bankens danske corporate finance-afdeling.

Her overtog Kasper Dichow stillingen på bekostning af Morten Revsbech.

Udskiftningen på den danske chefpost kom kort tid, efter at konkurrenterne vandt kapløbet om at stå for Nykredits ny afblæste børsnotering. Samtidig har Nordea mistet en stribe corporate finance-folk til investeringsbanken Carnegie, der selv mistede et trekløver tidligere på året til EY.

Derudover lykkedes det i begyndelsen af året Danske Bank at kapre Nordeas børsnoterings-profil Christian Hansen, der har været ankermand på store børsnoteringer som Nets, Dong og Scandinavian Tobacco Group.

BRANCHENYT
Læs også