Finans

Slut med besværlige klassekasser - Mobilepay lancerer ny feature

En ny boks i Mobilepay gør det nemmere at stå for indsamlinger til klasse- eller bødekasser.

Konsulenten Jamie Brammer er glad for en ny feature i Mobilepay, der gør det nemmere at samle penge ind til gaver eller klassekassen. Foto: Carsten Snejbjerg.

Du kender det sikkert godt. En kollega har rund fødselsdag eller skal giftes, og der skal købes en gave, men du har egentlig mest af alt lyst til at dukke nakken og satse på, at en kollega går forrest i indsamlingen af penge til en gave. For det er så besværligt at holde styr på, hvem der har indbetalt hvad på ens almindelige lønkonto.

Det var også den følelse, som konsulenten Jamie Brammer gik ind i en gaveindsamling med, indtil han fandt en ny funktion i Mobilepay.

»Det er pludselig meget nemmere at stå for sådanne indsamlinger. Jeg oprettede en boks, som mine kolleger kunne sætte penge ind på, og det gav et godt overblik over, hvor mange penge der var sat ind,« siger Jamie Brammer.

Han er en af de første, som har brugt Mobilepays nye Box, der har været i luften siden august, uden at Mobilepay har gjort kunderne opmærksom på det. Det sker først tirsdag, hvor funktionen officielt lanceres.

Vi tror, løsningen rammer plet i alle Danmarks klassekasser, gavekasser, bødekasser og andre private fælleskasser.

Mark Wraa-Hansen, CEO i MobilePay.

»Det er meget nemt at oprette og bruge. Jeg fandt den nye boks i Mobilepay tilfældigt, da jeg skulle samle penge ind til en kollega, som havde fået nyt arbejde, og det virkede perfekt og var nemt at bruge uden nogen form for instruktioner,« siger Jamie Brammer.

Mobilepay Box er en integreret del af Mobilepay-app’en, hvor man kan gå ind at oprette en fælleskasse, som får tildelt et unikt id-nummer, som andre Mobilepay-brugere kan sende penge til, og som kan bruges til at betale for slik og sodavand til børnenes klassefest eller til en gave til en kollega.

»Mobilepay Box er skræddersyet til et moderne samfund, hvor vi mennesker indgår i mange forskellige fællesskaber, men gerne vil bruge mindst mulig tid på bøvl og administration. Vi tror, løsningen rammer plet i alle Danmarks klassekasser, gavekasser, bødekasser og andre private fælleskasser,« siger Mark Wraa-Hansen, CEO i MobilePay.

Frem til nytår er det gratis at bruge Mobilepay Box, men herefter koster det et gebyr på 15 kr., hvis beløbet i kassen overstiger 1.000 kr.

Der er i dag i alt 4 mio. personer, som har downloadet Mobilepay-app’en.

BRANCHENYT
Læs også