Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Pensionskunder har 2,9 milliarder i klemme: Nu lægger udskældt mægler kortene på bordet

Efter at den kontroversielle pensionsfond Tryghed 75 er blevet lukket for nye kunder, har mæglerfirmaet Söderberg skrevet til de mange danske pensionskunder, som stadig har 2,9 mia. kr. placeret i fonden.

Falsk tryghed for pensionskunder
Mens Söderberg har solgt pensionsrådgivning i Danmark, har koncernen høstet millionoverskud på kapitalforvaltning via et selskab i Luxemburg. Grafik: Anders Thykier

Landets næststørste pensionsmæglerfirma, Söderberg & Partners, er kommet i stormvejr i en sag om den kontroversielle pensionsfond Tryghed 75. I sidste uge lukkede Söderberg for salg af Tryghed 75 til nye kunder, og nu oplyser mæglerfirmaet, at man også har orienteret de eksisterende kunder, som tilsammen har skudt 2,9 mia. kr. i Tryghed 75 efter rådgivning fra Söderberg.

»Söderberg & Partners har allerede fredag startet med at informere om stoppet for Tryghed 75. Dels at der er stop for nye kunder, dels at medarbejdere, der allerede har dele af deres opsparing placeret i Tryghed 75, kan skifte, hvis de vil,« skriver direktøren for Söderberg i Danmark, Torben Spuur Jensen i en mail. ..

BRANCHENYT
Læs også