Finans

Danske Bank kaprer kendt chefstrateg i Carnegie

Henrik Drusebjerg skifter fra Carnegie til posten som chefstrateg i Danske Bank Wealth Management.

44-årige Henrik Drusebjerg skifter senest 1. oktober fra Carnegie til posten som chefstrateg i Danske Bank Wealth Management. Arkivfoto: PR. Pressefoto

Henrik Drusebjerg, der hyppigt optræder som ekspertkilde i de danske medier, skifter fra posten som chefstrateg i Carnegie Investment Bank til den samme position i Danske Bank Wealth Management.

Det oplyser Danske Bank Wealth Management i en pressemeddelelse.

Henrik Drusebjerg tiltræder sin nye stilling senest 1. oktober 2019.

»Med Henrik Drusebjerg får vi en af Danmarks mest respekterede og efterspurgte analytikere ombord til gavn for vores kunder,« siger Jacob Aarup-Andersen, bankdirektør i Danske Bank Wealth Management.

»Henrik har i en årrække rådgivet og formidlet til en bred kundegruppe, og med ansættelsen af ham står vi nu med et meget stærkt hold, der sammen skal styrke vores rådgivning om investering og opsparing,« tilføjer han.

44-årige Henrik Drusebjerg har siden 2014 været chefstrateg Carnegie, hvor han kom til efter næsten 11 år i Nordea. Han er bankuddannet med finansdiplom og HD i finansiering og startede sin karriere i Unibank i 1995.

»Efterspørgslen på finansielle ydelser har ændret sig meget de senere år, og Danske Bank har på mange måder været en af frontløberne, når det gælder innovation og digitalisering inden for eksempelvis investeringsområdet. Det glæder jeg mig til at blive en del af,« siger Henrik Drusebjerg.

BRANCHENYT
Læs også