Finans

Potentiel fusion mellem Deutsche Bank og Commerzbank rammer mur

Begge banker oplyser dog onsdag, at de ikke planlægger at komme med nærmere information omkring forhandlingerne inden fredag. Foto: AP/Michael Probst

De indledende forhandlinger om en fusion mellem Deutsche Bank og Commerzbank er gået i stå på grund af alt fra manglende støtte fra investorer til modstand fra stærke fagforeninger.

Det skriver The Wall Street Journal.

Fredag offentliggør Deutsche Bank første kvartalsregnskab for 2019. Inden samme dag havde Deutsche Banks formand oplyst, at investorerne i selskabet ville blive informeret omkring forhandlingerne med Commerzbank.

Begge banker oplyser dog onsdag, at de ikke planlægger at komme med nærmere information omkring forhandlingerne inden fredag.

Flere nærtstående kilder oplyser, at de to banke stadig er langt fra en aftale, men en af kilderne oplyser også, at en aftale stadig er mulig. Den formelle forhandlingssnak er nu nået sjette uge.

Forhandlingerne bliver stærkt opmuntret af den tyske regerings embedsmænd, som ønsker at skabe en større og stærkere tysk bank til at konkurrere mod USA og andre udenlandske banke.

Læs også