Finans

Danske Bank overtager aftale om boligopsparingsprodukter fra Swedbank

or boligopsparingskunderne hos HSB betyder skiftet, at antallet af investeringsafdelinger forhøjes fra to til ca. 10, og rentevilkår og begyndelser er også blevet forbedret i forhold til den tidligere aftale. Foto: Philip Davali

Det svenske ejendomsudviklings- og administrationsselskab HSB har valgt af udskifte Swedbank med Danske Bank til sine kunder med boligopsparingsprodukter.

Ifølge en fælles meddelelse betyder det mere fordelagtige vilkår for HSB's boligopsparingskunder og flere investeringsafdelinger at vælge imellem.

HSB har ca. 140.000 boligopsparingskunder med en samlet kapital på ca. 3,9 mia. svenske kr., der overføres til Danske Bank i løbet af første halvdel af 2020.

- Skiftet fra Swedbank til Danske Bank er resultatet af HSB's gennemgang af sit udbud af boligopsparingsprodukter og omfattende forhandlinger med banker.

- Forhandlingerne er mundet ud i valget af Danske Bank som det mest attraktive tilbud til boligopsparingskunderne, fremgår det af meddelelsen.

For boligopsparingskunderne hos HSB betyder skiftet, at antallet af investeringsafdelinger forhøjes fra to til ca. 10, og rentevilkår og begyndelser er også blevet forbedret i forhold til den tidligere aftale.

BRANCHENYT
Læs også