Finans

Nu vil bonusserne styrtdykke på Wall Street

De notorisk højtlønnede handlere på Wall Street kan se frem til mere smalhals, når der skal udbetales bonus for 2019, forudser rapport.

Om der er grund til bekymring blandt handlerne og bankfolkene på Wall Street er nok så meget sagt, men en rapport forudse et fald på op til 15 pct. i deres bonusser ift. sidste år.   Foto: AP/Mark Lennihan

Hvis handlere og bankmænd på Wall Street har sat næsen op efter en højere bonus i år som et resultat af et bedre end ventet tredje kvartal, bliver de højst sandsynligt skuffede. 

Det vurderer konsulentvirksomheden Johnson Associates i en rapport, der er offentliggjort tirsdag ifølge Bloomberg News.

Bonusser på Wall Street står til at falde i år ifølge rapporten, som beskriver, at aktiehandlere formentlig vil se en større tilbagegang i deres bonusser med et fald på op til 15 pct. i forhold til sidste år.

- Lønnen er nede i et sundt marked - det fortæller hos bare, hvor meget konkurrencen, der virkelig er, siger Alan Johnson, direktør hos Johnson Associates. Han tilføjer:

- Vi er tydeligvis i "the new normal".

Ifølge Bloomberg News skyldes de forventede lave bonusser i år, at bankerne på Wall Street har fokus på at sænke omkostningerne.

Læs også