Finans

Danske Bank slipper ud af karantæne hos CBS

Copenhagen Business School, CBS, er igen klar til at lave nye samarbejder med Danske Bank. CBS har tillid til banken, efter ledelsestoppen har gennemgået store udskiftninger, skriver Børsen.

Det er lidt over et år siden, at CBS meddelte, at det ikke ønskede at indgå nye aftaler om samarbejde med Danske Bank på baggrund af hvidvasksagen.

Men med udpegningen af en ny bestyrelse og administrerende direktør samt afskedigelse af en række direktører har Danske Bank nu opfyldt de betingelser, som CBS stillede.

Hvidvasksagen og Flexinvest Fri-sagen hindrer således ikke længere et samarbejde.

- De sager vedrører den tidligere ledelse og dermed vurderer vi også, at med en ny ledelse og en ny bestyrelse, der tager afstand, så kan vi godt åbne nye samarbejder, siger Nikolaj Malchow-Møller, der er rektor på CBS, til Børsen.

Det er Karsten Dybvad, som var formand for bestyrelsen i CBS, da Danske Bank blev sat i karantæne, der er blevet ny formand i Danske Bank.

Danske Bank ser frem til fremtidigt samarbejde med CBS, skriver Chris Vogelzang, der er administrerende direktør, i en kommentar til Børsen.

BRANCHENYT
Læs også