Finans

Danske Bank har ansat ny driftsdirektør

Danske Bank har udnævnt Frans Woelders til Group COO og medlem af direktionen.

Frans Woelders bliver ny driftsdirektør i Danske Bank. Foto: PR.

Danske Banks topchef Chris Vogelzang har nu sat sit ledelseshold. Efter en stor ledelsesrokade i september manglede Danske Bank at finde en driftsdirektør, men nu er denne post også på plads. Valget er faldet på Frans Woelders, der får ansvaret for group services og group it.

Det oplyser Danske Bank i en meddelelse til fondsbørsen.

Frans Woelders skifter fra en stilling som chief digital officer for personal banking i Royal Bank of Scotland, og han tiltræder senest den 1. juni 2020 i Danske Bank. Her bliver han samtidig en del af direktionen.

»Det glæder mig meget, at Frans Woelders bliver en del af vores ledelse. Han har stor erfaring fra ledende stillinger inden for den finansielle sektor og har leveret rigtig gode resultater både inden for it og retail banking og i forhold til at bringe disse områder tættere sammen,« udtaler adm. direktør Chris Vogelzang. 

»Det betyder, at han har et særligt godt udgangspunkt for at understøtte vores ambitioner om udviklingen af forretningen de kommende år, hvor vi vil investere i yderligere digitalisering på tværs af banken. Jeg er sikker på, at han vil bidrage betydeligt til vores indsats for at blive en bedre bank til gavn for alle vores interessenter. Vi ser frem til at byde Frans Woelders velkommen,« lyder det videre fra Chris Vogelzang.

Frans Woelders har tidligere været i ABN Amro Bank, hvor han en overgang var group chief information officer og senere chef for bankens retailafdeling.

Indtil Frans Woelders tiltræder, vil Chris Vogelzang fortsætte med at styre dette område.

Læs også