Finans

Stine Bosse stopper som bankformand

Den kendte danske erhvervskvinde genopstiller ikke til posten som bestyrelsesformand i Banknordik.

Stine Bosse. Foto: Emma Sejersen.

Efter fem år som formand for Banknordik vil Stine Bosse ikke længere sidde for bordenden i bestyrelseslokalet. Hun genopstiller ikke forud for bankens ordinære generalforsamling den 26. marts.

Det oplyser banken i en fondsbørsmeddelelse.

»Bankens kunder i samtlige tre markeder, Færøerne, Danmark og Grønland, er i dag mere tilfredse, end da jeg trådte til som formand, ligesom medarbejdertilfredsheden er løftet betydeligt. Den forbedrede kunde- og medarbejdertilfredshed er resultatet af et langsigtet og målrettet arbejde, forestået af bankens kompetente direktion og koncernledelse, som blev ansat inden for mit første år i formandsstolen,« udtaler Stine Bosse.

Banknordik har bankaktiviteter i Danmark og Grønland og på Færøerne. Koncernen, som blev grundlagt for over 100 år siden på Færøerne, har samlede aktiver på 17,7 mia. kr. og 360 medarbejdere.

Banken har hovedsæde i Torshavn på Færøerne, men har også 12 filialer i Danmark og et i byen Nuuk i Grønland. Den er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.

Selvom Stine Bosse træder tilbage som formand for Banknordik, har hun stadig en række andre bestyrelsesposter at passe. Hun er formand for Viking Vejhjælp, Tele Greenland og Nunaoil.

10 idéer, der kan ændre Danmark
Få historierne om de iværksættere, der har potentialet til at redefinere dele af dansk erhvervsliv. Få magasinet her
BRANCHENYT
Læs også