Finans

Alm. Brand har sat navn på sin nye topchef

Rasmus Werner Nielsen bliver adm. direktør. Han har igennem en længere periode været konstitueret adm. direktør.

Adm. direktør i Alm. Brand, Søren Boe Mortensen. Foto: Nicolai Lorenzen

Finanskoncernen Alm. Brand har nu sat navn på sin nye adm. direktør Rasmus Werner Nielsen er med virkning fra i dag blevet udnævnt til ny topchef, efter at han siden efteråret har været konstitueret topchef i Alm. Brand. Det oplyser Alm. Brand i en fondsbørsmeddelelse.

Udnævnelsen kommer ikke som nogen stor overraskelse, da Alm. Brand i begyndelsen af juni i en fondsbørsmeddelelse meddelte, at bestyrelsen ville gøre Rasmus Werner Nielsen øverste chef.

Meddelelsen fra Alm. Brand kom, efter at mediet Insidebusiness havde skrevet om en historie om rekrutteringen en ny topchef i finanskoncernen.

»Med Rasmus Werner Nielsen får Alm. Brand en rutineret, strategisk stærk og handlekraftig topleder. Han har som konstitueret direktør allerede vist kunder, medarbejdere og aktionærer, at han formår at gennemføre de tiltag, der er nødvendige for at sikre, at Alm. Brand står bedst muligt rustet til fremtiden,« udtaler Jørgen Hesselbjerg Mikkelsen, bestyrelsesformand i Alm. Brand, i forbindelse med meddelelsen.

»Desuden har Alm. Brand de seneste måneder under hans stærke lederskab demonstreret evnen til at navigere og omstille sig hurtigt under helt ekstraordinære omstændigheder. Det har bekræftet bestyrelsen i, at han er den helt rigtige person til jobbet,« lyder det videre fra Jørgen Hesselbjerg Mikkelsen.

Rasmus Werner Nielsen overtog styringen af Alm. Brand i oktober 2019, og inden da var han økonomidirektør i Alm. Brand.

»Jeg er utrolig glad og stolt over at få lov til at fortsætte arbejdet sammen med Alm. Brands dygtige medarbejdere med at levere Danmarks bedste kundeorienterede løsninger inden for bank, forsikring og pension. Senest har alle i hele organisationen under svære vilkår bidraget til at hjælpe kunderne på en formidabel måde og samtidig holdt momentum i vores aktiviteter. Det er et fantastisk afsæt til arbejdet med at gøre Alm. Brand endnu stærkere,« udtaler Rasmus Werner Nielsen.

BRANCHENYT
Læs også