Finans

Totalkredit har udpeget Pernille Sindby som sin nye adm. direktør

Pernille Sindby afløser Camilla Holm på posten som adm. direktør i Totalkredit.

Totalkredit har fundet sin nye adm. direktør. Valget er faldet på Pernille Sindby, der fremover kommer til at stå i spidsen for det Nykredit-ejede realkreditinstitut. Pernille Sindby afløser Camilla Holm, der skifter til en stilling som koncerndirektør i pensionsselskabet PFA.

Pernille Sindby har været i Nykredit-koncernen sinde 2003, og hun kommer fra en stilling som leder af risk & conduct/compliance, hvor hun har været ansvarlig for risiko i alle dele af Nykredit-koncernen.

»Jeg er glad for og stolt over, at vi kan besætte tunge poster med stærke, interne profiler, der kender huset ind og ud. Pernille har fra forskellige vinkler arbejdet med realkredit i 18 år – ofte sammen med vores partnere i Totalkredit. Hun er den helt rigtige til at videreføre og udvikle det gode samarbejde, der de seneste år har skabt flot kundetilgang og udlånsvækst i hele landet,« udtaler Michael Rasmussen, der er koncernchef i Nykredit og bestyrelsesformand i Totalkredit.

Med udnævnelsen af Pernille Sindby som adm. direktør i Totalkredit har man i Nykredit valgt at splitte hendes tidligere rolle op i to. Det betyder, at Morten Lisberg bliver leder af risk & conduct. Compliance vil fremover blive ledet af Annelise Warrer. De to har været i Nykredit siden 2005 og 2004.

»Morten og Annelise kender Nykredits maskinrum som få. Morten har indsigten og erfaringen til at sætte sig i spidsen for vores arbejde med risiko og ansvarlig forretningspraksis, og med Annelise ved roret er vores compliance-arbejde fortsat i trygge hænder. Begge områder er helt centrale for en foreningsejet og samfundsansvarlig finansiel virksomhed, der samtidig er landets største udlåner,« lyder det fra Michael Rasmussen.

BRANCHENYT
Læs også