Finans

Feriepark udvider: 75 nye feriehuse på vej til private købere

Ferieparkkæden Landal Green Park oplever, at flere danskere ønsker at holde ferie i deres feriehuse. Derfor skal 75 nye huse opføres og sælges til private købere.

Fælles for Landal GreensParks feriecentre er, at de ligger midt i naturen, som gæsterne opfordres til at bruge. Arkivfoto.

Flere danskere kigger efter feriehuse, når sommerferien skal planlægges. Hos ferieparkkæden Landal Green Park oplever man en stigende interesse på udlejningshusene, og derfor vil kæden udvide med 75 nye feriehuse i feriecenteret Landal Rønbjerg nær Limfjorden.

Det skriver standby.dk.

Planen er, at de nye feriehuse skal sælges til private købere og derefter udlejes til feriegæster af Landal Green Parks. Husene vil løbende blive klar til brug fra maj 2022.

Kæden huser 7 parker, hvor der udlejes feriehuse, og sidste år oplevede man en stigning i bookinger på 49,7 pct. sammenlignet med året forinden, og det er en udvikling, som forventes at fortsætte i år.

»Nedlukningen af landet og de massive rejserestriktioner har fået mange til at købe og leje sommerhuse i Danmark. Dertil oplever vi en stigende efterspørgsel på bedre og mere rummelige ferieboliger,« siger Kent Lodbjerg, der er salg- og marketingmanager hos Landal Green Parks i Danmark, til Standby.dk.

I øjeblikket har Landal Rønbjerg 205 ferieboliger, som snart bliver til 280. De nye huse bliver arkitekttegnet af Bayarch, hvor syv forskellige typer bolig skal bygges med plads til 4 personer og op til 14 personer.

Der bliver ifølge Standby.dk de tre kategorier "Comfort", "Luksus" og "Luksus Wellness Plus".

Landal GreenParks har over 95 ferieparker i 9 lande i Europa.

BRANCHENYT
Læs også