Finans

Den aarhusianske Michelin-restaurant Gastromé har genopfundet sig selv efter nedtur

Efter et hårdt coronaår ser den Aarhus-baserede Michelin-restaurant Gastromé frem til nye tider med blandt andet bæredygtighed i højsædet.

Beder og rodfrugter fylder en del i denne vinters menu på Michelin-restauranten Gastromé i Aarhus. Grøntsagerne er dyrket i egen køkkenhave i kokken William Jørgensens forældres baghave. Foto: Joachim Ladefoged

2021 har på mange måder været et herrens år for serveringssteder rundt om i landet, og det gælder ikke mindst for den Aarhus-baserede Michelin-restaurant Gastromé, der først på året måtte dreje nøglen om.

Uden gæster eller kapacitet til at lave mad ud af huset og med et nyåbnet spisested på Hotel Royal måtte de to kokke bag Gastromé, William Jørgensen og Søren Jakobsen, se sig slået af nedlukningen og kaste forklædet i ringen...

Læs også
Top job