Foto: AP

VW vil tjekke 700.000 biler for fare for kortslutning

Den LED-lysstribe, der sidder rundt omkring bilernes soltag, kan kortslutte, hvis den bliver våd, siger en talsperson for Volkswagen. I værste fald kan det medføre brand. Det oplyser den tyske bilproducent mandag. I Tyskland skal omkring 52.500 biler en tu...

Nu stiger F1-renten

Boligejere med F1-lån skal betale lidt mere i det kommende år. Totalkredit har netop skudt den store oktober-auktion over flekslån i gang. Og den foreløbige F1-rente er -0,...
Annonce
Seneste Nyt
Erhvervskommentar

Læs alle virksomhedsredaktør Søren Lindings kommentarer her

BRANCHENYT
Top job
Annonce
 
Debat
 
Annonce
Analyse
Modebranchen vokser. Foto: Sofia Busk

Brancheanalyse: Modebranchen 2018

Både salget og indtjeningen vokser hos store dele af de danske modevirksomheder. Den danske branche omfatter selskaber inden for både sko, tøj og smykker. Den er kendetegnet ved få meget store selskaber og derefter en lang række mindre virksomheder.
Tilmeld nyhedsbreve

Finans Briefing er den skarpeste efterretningskanal for travle og ambitiøse danskere. Døgnet rundt arbejder vore journalister i flere tidszoner på at indsamle indsigt, som gør dit liv lettere.

Investor giver de vigtigste investeringsnyheder. De rammer din indbakke kl. 08:30, 13:00, 17:30 og når vi har en topnyhed, du ikke bør gå glip af.

Få besked på mail når den nyeste udgave af Finans Update ligger klar.

Jeg giver samtykke til, at Finans må kontakte mig på mail, sms og telefon med aktuelle tilbud, informationer, anbefalinger og vejledninger, konkurrencer samt nyhedsbreve, tilbud på print- og digitale produkter, samt spørgeskemaundersøgelser.

Henvendelserne og behandlingen kan være vedrørende tilbud på aviser – både digitale og på papir – arrangementer, magasiner, e-bøger, bøger, nye apps, film og musik.

Jeg kan til enhver tid begrænse eller tilbagekalde mit samtykke.

Navne
Serier
Emrah Gurel

Lirakrisen i Tyrkiet

Tyrkiet er ramt af en alvorlig økonomisk krise, der har udløst store kursfald på børsen i Istanbul og fået liraen til at rasle ned i værdi. Forklaringen er en høj inflation, store underskud på handels- og betalingsbalancerne samt en stor gæld i fremmed valuta i såvel det private erhvervsliv som de private husholdninger. Krisen bliver ikke mindre af, at Tyrkiet politisk er på konfrontationskurs med sin vigtigste allierede USA.

Brancheanalyse: Forsyningssektoren

Ørsted skovler penge ind, men det skyldes et stort kommercielt sats på havvindmøller. Afkastet på den investerede kapital i resten af forsyningssektoren er ganske beskedent set ifht. andre industrier pga. regulering, der lægger et loft over indtjeningen.
Annonce
SMV
Følg på Twitter
Listicles
Låneguide

Find den bedste rente

Populære tags
 
 
Annonce
Global
Joblinks