FINANS | Seneste nyt | Nyheder om aktier, økonomi og erhverv

BRANCHENYT
Seneste Nyt
Erhvervskommentar
Erhvervskommentator-Søren Linding

Læs alle chefredaktør Steen Rosenbaks kommentarer her

Top job
Seneste podcasts
FINANS podcast
 
Serier

Årets Ejerleder 2020

Årets Ejerleder 2020 er også påvirket af den skygge, som pandemien har kastet over dansk erhvervsliv. Derfor har PWC i år valgt at udpege en række ejerledere, der har vist samfundssind, handlekraft og tænkt anderledes i en krisetid – for at sikre forretning og arbejdspladser og for at hjælpe samfundet, hvor det har været muligt. Det er ejerledere, der bidrager til fællesskabet og til genstarten af Danmark, og som andre kan blive inspireret af. Der udnævnes således ikke en vinder af Årets Ejerleder 2020.
Kinesiske investorer har købt stort op i europæiske virksomheder, hvilket har skabt frygt for teknologityveri og ulige konkurrence. Finans afdækker kinesiske interesser i dansk erhvervsliv og undersøger, om bekymringen over det kinesiske indtog er berettiget.

Købt af kinesere

Kinesiske investorer har købt stort op i europæiske virksomheder, hvilket h...
FINANS har denne sommer talt med en stribe erhvervspersoner om en særlig begivenhed, der har vist sig at blive et vendepunkt. En personlig oplevelse, der har påvirket enten positivt eller negativt og har defineret dem, deres karriere og liv lige siden.

Mit vendepunkt

FINANS har denne sommer talt med en stribe erhvervspersoner om en særlig be...
Debat
 
SMV
Finans Fakta
Populære tags
 
Mine-nyheder
 
Global
Top job