En af de nye elbiler fra BMW, en model i4 med op til 530 hestekræfter. Om ni år skal halvdelen af alle solgte biler i BMW-koncernen køre på batteristrøm. Foto: PR

BMW har haft et af bedste kvartaler i mange år

Der er medvind på motorvejen for Bayerische Motoren Werke, bedre kendt som BMW, som i et nyt regnskab kan prale af et næsten rekordstort overskud. Årets første kvartal endte nemlig med 21,1 mia. kr. på bundlinjen efter skat, og dermed er krisestemningen fr...

FINANS | Seneste nyt | Nyheder om aktier, økonomi og erhverv

Seneste Nyt
Erhvervskommentar
Erhvervskommentator-Søren Linding

Læs alle chefredaktør Steen Rosenbaks kommentarer her

Top job
Seneste podcasts
FINANS podcast
 
Serier

Shippingbranchens sorte udfordring

I årtier har shippingbranchen været afhængig af oliemarkedet for at transportere varer rundt i verden. Nu vokser presset for at udfase fossile brændstoffer, og skibsrederne tumler med at afdække, hvordan det kan ske. FINANS stiller skarpt på den sorte udfordring, hvor svaret ikke er entydigt, men mulighederne knopskyder hastigt.
SERIE: I mere end et år har coronakrisen begrænset vores liv og erhvervsliv. Nu lysner det. Men hvad venter efter krisen? Hvordan forbereder vi os på at udnytte alle de muligheder, der følger med, når friheden vender tilbage? Finans interviewer en lang række beslutningstagere om deres planer, håb og ansvar for livet efter corona.

Vejen ud af krisen

I mere end et år har coronakrisen begrænset vores liv og erhvervsliv. Nu ly...
Stråmandsdirektører, fiktive fakturaer og skuffeselskaber er hovedingredienser til omfattende formodet svindel mod den danske statskasse og efterfølgende hvidvask for flere hundrede mio. kr. Finans og Information afdækker, hvordan det, der ligner en decideret svindelmaskine, kørte videre med en række af de samme personer og virksomheder involveret, bare få uger efter at politiet havde slået til mod bagmændene i Danmarkshistoriens mest omfattende sag om moms- og skattesvindel.

Svindelmaskinen

Stråmandsdirektører, fiktive fakturaer og skuffeselskaber er hovedingredien...
Debat
 
SMV
Finans Fakta
 
Mine-nyheder
 
Global
Top job