Annonce
BRANCHENYT
Seneste Nyt
Erhvervskommentar

Læs alle virksomhedsredaktør Søren Lindings kommentarer her

Top job
Annonce
 
Debat
 
Annonce
Analyse
Velux-ejeren VKR Holding har vippet det tidligere DT Group, som nu hedder Stark Group, af førstepladsen på listen over de største byggematerialevirksomheder. Foto: Gregers Tycho

Brancheanalyse: Byggematerialebranchen 2018

Byggematerialebranchens 50 største virksomheder har løftet omsætningen med 6 pct., mens deres samlede bundlinje er vokset med 37 pct. Producenterne tjener markant flere penge end grossisterne og byggemarkederne.
Tilmeld nyhedsbreve

Finans Briefing er den skarpeste efterretningskanal for travle og ambitiøse danskere. Døgnet rundt arbejder vore journalister i flere tidszoner på at indsamle indsigt, som gør dit liv lettere.

Investor giver de vigtigste investeringsnyheder. De rammer din indbakke kl. 08:30, 13:00, 17:30 og når vi har en topnyhed, du ikke bør gå glip af.

Få besked på mail, når morgendagens Finans e-avis ligger klar i app’en og på Finans.dk.

Jeg giver samtykke til, at Finans må kontakte mig på mail, sms og telefon med aktuelle tilbud, informationer, anbefalinger og vejledninger, konkurrencer samt nyhedsbreve, tilbud på print- og digitale produkter, samt spørgeskemaundersøgelser.

Henvendelserne og behandlingen kan være vedrørende tilbud på aviser – både digitale og på papir – arrangementer, magasiner, e-bøger, bøger, nye apps, film og musik.

Jeg kan til enhver tid begrænse eller tilbagekalde mit samtykke.

Navne
Serier

Hesalight-stifteren i retten

Over 20 retsmøder bliver den kontroversielle straffesag mod Hesalight-stifteren Lars Nørholt foldet ud i retten i Roskilde. Nørholt er bl.a. tiltalt for bedrageri og dokumentfalsk, da han i 2014-2015 ifølge bagmandspolitiet (SØIK) lokkede investorer til at skyde 562 mio. kr. i selskabet på baggrund af misvisende regnskaber og forfalskede kontrakter. Desuden vil bagmandspolitiet forsøge at overbevise retten om, at Lars Nørholt ulovligt trak store millionbeløb ud af selskabet til sit private luksusliv, og at han snød statskassen for 17 mio. kr. i moms. Lars Nørholt nægter sig skyldig i alle tiltaler. Sagen kører frem til januar 2019.
Nick Clegg, tidligere leder af det britiske parti Liberal Democrats, skal være ny PR-chef for Facebook. Arkivfoto: Steve Parsons.

Facebook hyrer tidligere topminister som ny PR-chef

Facebook har ansat den tidligere britiske vicepremierminister og leder af Liberaldemokraterne, Nick Clegg, som ny chef for global affairs og kommunikation. Det skriver det flere internationale og britiske medier, herunder Financial Times og Sky News . 51-å...
Annonce
SMV
Følg på Twitter
Listicles
Låneguide

Find den bedste rente

Populære tags
 
 
Annonce
Global
Joblinks