Ny undersøgelse er ikke god læsning for Alm. Brand. Foto: Nicolai Lorenzen.

Her er vindere og tabere i forsikringsbranchen

Alm. Brand har de mindst tilfredse privatkunder blandt 9 af de største forsikringsselskaber herhjemme. Det er konklusionen i en ny undersøgelse fra konsulenthuset Loyalty Group baseret på svar fra godt 4.000 danskere blandt 37.000 adspurgte. Ove...

FINANS | Seneste nyt | Nyheder om aktier, økonomi og erhverv

BRANCHENYT
Seneste Nyt
Erhvervskommentar
Erhvervskommentator-Søren Linding

Læs alle chefredaktør Steen Rosenbaks kommentarer her

Top job
Seneste podcasts
FINANS podcast
 
Serier
Stråmandsdirektører, fiktive fakturaer og skuffeselskaber er hovedingredienser til omfattende formodet svindel mod den danske statskasse og efterfølgende hvidvask for flere hundrede mio. kr. Finans og Information afdækker, hvordan det, der ligner en decideret svindelmaskine, kørte videre med en række af de samme personer og virksomheder involveret, bare få uger efter at politiet havde slået til mod bagmændene i Danmarkshistoriens mest omfattende sag om moms- og skattesvindel.

Svindelmaskinen

Stråmandsdirektører, fiktive fakturaer og skuffeselskaber er hovedingredienser til omfattende formodet svindel mod den danske statskasse og efterfølgende hvidvask for flere hundrede millioner kroner. Finans og Information afdækker, hvordan det, der ligner en decideret svindelmaskine, kørte videre med en række af de samme personer og virksomheder involveret, bare få uger efter at politiet havde slået til mod bagmændene i Danmarkshistoriens mest omfattende sag om moms- og skattesvindel.
Debat
 
SMV
Finans Fakta
Populære tags
 
Mine-nyheder
 
Global
Top job