Kentucky Fried Chicken løb tør for kylling - måtte lukke flere restauranter

Fastfoodkæden KFC løb fredag ind i et uventet problem, skriver britisk medie.

Foto: Paul Sakuma Foto: AP/Paul Sakuma

Ikke alle kunder kluklo, da fastfood-kæden Kentucky Fried Chicken fredag lukkede flere restauranter i Storbritannien, fordi de var løbet tør for kylling.

»Jeg var nødt til at køre ekstra 20 min. for ikke at bryde et løfte til et barn. Skiltet på vinduet sagde bare lukket, ingen forklaring,« skrev en frustreret kunde på Twitter.

Ifølge den britiske avis The Independent var kædens restauranter lukket i Bristol, Berkshire, Cheshire, Devon, Newcastle, Suffolk og Surrey som følge af problemer med levering af fjerkræene.

»Vi har fået en ny leveringspartner, som har haft nogle begyndervanskeligheder - at få frisk kylling ud til 900 restauranter er en kompleks opgave,« siger en KFC-talsperson til den britiske avis.

Friske var til gengæld flere af de angiveligt hundredvis af kommentarer, som butikslukningerne fremtvang på Twitter. The Indenpendent citerer en kunde for ironisk at kalde situationen for »verdens undergang«.

KFC har beklaget situationen på Twitter og garanteret, at der arbejdes på højtryk for at løse problemet, men at det ikke sker før engang efter weekenden.

»Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så flere af vores britiske restauranter er enten lukket, har en reduceret menu eller kortere åbningstider over weekenden,« siger talspersonen til The Independent.

Læs også
Top job