Sovepiller vækker bekymring i bestyrelsen bag Elon Musk

Teslas topchef fortæller nu, at 2018 er det sværeste og mest smertefulde i hans karriere. Særligt ét punkt i interviewet med New York Times skaber uro i baglandet.

Elon Musk har i en periode arbejdet i op til 120 timer om ugen, fremgår det af et stort interview i New York Times.  Foto: Evan Vucci

Elon Musk arbejder så meget, at han har svært ved at sove om natten. Derfor benytter Teslas omstridte stifter og topchef sig ofte af sovepiller. Men det er ikke det værste - det værste er, at pillerne af og til ikke hjælper, så Elon Musk i stedet sidder om natten og tweeter om stort og småt.

Det fremgår altsammen af et eksplosivt interview med New York Times, hvor Silicon Valleys superstjerne betegner 2018 som det sværeste og mest smertefulde år i sin karriere.

De seneste måneder har Elon Musk igen og igen været i fokus, fordi hans elbilfabrikker ikke har været højt nok oppe i gear, fordi pressen - i hans optik - gør et stort nummer ud af hver eneste ulykke blandt selvkørende biler, fordi han har smidt ukvemsord efter tilfældige folk på sin vej, og fordi han så sent som for 10 dage siden tweetede, at Tesla er tæt på at lade sig afnotere.

I interviewet med New York Times fremgår det, at det famøse tweet blev sendt, mens Elon Musk i forlængelse af en tidlig morgentræning befandt sig i en bil på vej til lufthavnen i San Francisco.

Afhængigheden af sovepiller vækker ifølge flere amerikanske medier bekymring i Teslas bestyrelse, hvor Elon Musk vel at mærke stadig sidder for bordenden.

Læs også
Top job