Letøllene kommer: »Det kunne virkelig være en super tilføjelse til paletten af øl«

Lige nu hitter den bitre og frugtige IPA hos danskerne, forklarer formanden for Øl & Mad-udvalget i Danske Ølentusiaster. I fremtiden skal smagsløgene indstilles på knap så høje procenter, spår han.

Mange bryggerier har også taget tidens interesse for at sanke med i ølbrygningen, og derfor kan man få mange øl, der er brygget på f.eks. lyng, porse, havtorn eller malurt. Arkivfoto: Casper Dalhoff

Ølmarkedet er et marked i evig udvikling: Store multinationale bryggerier, nørdede mikrobryggerier og glade ølamatører forsøger hele tiden at skubbe den humleholdige drik nye steder hen.

Christian Andersen er formand for Øl & Mad-udvalget i Danske Ølentusiaster, og spørger man ham, hvad der rører sig inden for øltyper lige nu, nævner han en slags øl, de fleste formentlig kender:..

BRANCHENYT
Læs også