Ejeren af Danmarks største musikkæde kæmper for overlevelse

Forrige uge måtte ejeren af musikkæden 4Sound indgive konkursbegæring, men nu kæmpes der for at finde en køber.

Foto: Screendump fra 4Sounds danske hjemmeside

I forrige uge blev konkursen i musikkæden 4Sound en realitet efter flere år med store underskud.

Dermed blev krisen total i landets største musikkæde, der allerede tidligere på året lukkede butikker og fyrede medarbejdere i et forsøg på at redde forretningen.

Men nu meddeler ejeren af den danske kæde, norske Music Retail Holding, at man vil forsøge at redde kæden ved at finde en køber. Det skriver Dagens Næringsliv.

»Jeg er optimist. Jeg har et håb om, at vi kan sælge og dermed bevare butikkerne og arbejdspladserne. Alternativet er, at boet fortsætter i en periode,« siger bobestyrer Petter Madsen til DN.

Han bekræfter, at det i løbet af weekenden blev klart, at der er flere potentielt interesserede købere.

»Vi er i forhandlinger med potentielle interessenter,« siger Petter Madsen til DN.

4Sound-kæden har otte butikker i Norge, der dermed potentielt kan få nye ejere, men hvorvidt en mulig køber også vil overtage den danske butik, er uklart.

Indtil videre oplyser 4Sound på sin danske hjemmeside, at »4Sound.dk er lukket pga. konkurs. Vi vil her på denne side informere vores kunder om et kommende butiksudsalg«.

Den danske del af forretningen har de seneste fem år sat 40 mio. kr. til, hvilket tidligere på året fik den norske ejer til at gribe ind og kræve samtlige butikker – på nær én i København – lukket.

4Sound sælger indspilningsstudier, trommer, guitarer, keyboards og andet til musikentusiaster. Kæden blev stiftet i 1973.

BRANCHENYT
Læs også