Danske Bank sætter navn på ny chef for velhavende danske kunder

Danske Bank har udpeget Bente Nielsen som ny chef for private banking i Danmark. Hun kommer fra en lederstilling internt i banken.

Foto: Miriam Dalsgaard

Det bliver den interne kandidat Bente Nielsen, der fremover skal stå i spidsen for Danske Banks private banking-afdeling i Danmark.

Det oplyser banken i en pressemeddelelse.

Udnævnelsen kommer næppe som et chok. Bente Nielsen har varetaget posten som chef for private banking, siden Lars Ellehave-Andersen i sommer rykkede til Nordea – en rolle hun nu overtager permanent.

»Bente Nielsen er en erfaren kapacitet med solid forretnings- og kundeforståelse. Det er afgørende egenskaber i forhold til at opfylde vores ambition om at give de bedste kundeoplevelser for vores private banking-kunder,« siger Stojko Gjurovski, global chef for private banking i Danske Bank.

58-årige Bente Nielsen har arbejdet i Danske Bank i mere end 30 år. De seneste 20 år har hun arbejdet med private banking – herunder i flere lederstillinger.

Hun er uddannet merkonom i finansiering og har desuden gennemgået en lederuddannelse ved Harvard Business School.

»Mine mange år i private banking har lært mig, hvor vigtigt det er at være relevante overfor kunderne gennem stærke relationer og værditilbud, som vi konstant skal søge at tilpasse i forhold til hvad de efterspørger. Desuden er det vigtigt for os at være på forkant med begivenhederne i deres liv og stille specialister til rådighed i forhold til f.eks. bolighandel, arveplanlægning, skat eller virksomhedssalg,« siger Bente Nielsen.

BRANCHENYT
Læs også