• For abonnenter
Bloomberg

Restaurants in 'survival mode' trim down their menu offerings

Artiklens øverste billede
Customers wait in a drive-thru line at a McDonald's in Oakland, Calif., on April 9, 2020. Foto: Bloomberg/David Paul Morris

Cash-strapped restaurants, desperate to lower their costs as mandatory closures spark steep sales declines, are starting to offer less variety on their menus.

It's a more modest way of creating savings amid the furloughed workers and executive pay reductions that have dominated the headlines. It also keeps drive thrus and takeout

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.