• For abonnenter
Washington Post

Sauteing and frying: Tips and recipes to help you master stovetop cooking techniques

Artiklens øverste billede
Beef and Broccoli Stir-Fry. Foto:Tom McCorkle for The Washington Post

It's easy to talk about cooking as a monolithic concept, but there's so much more nuance to it. You may use one method in a recipe, or multiple. You could have one completely mastered and be terrified of another (hello, me not that long ago, afraid of frying).

I like this simple definition of cooking, beyond the broader notion

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.