New Articles
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

har du tid til en kop kaffe?

På alle tidspunkter af en arbejdsdag bliver der arrangeret millioner af kaffeaftaler af forretningsrejsende, studerende og andre opportunister med en ledig stund.

Hver uge modtager jeg henvendelser fra forskellige mennesker, som jeg ikke kender, der gerne vil drikke en kop kaffe med mig. Læsere sender mig e-mails for at fortælle, at de kommer til London i forretningsøjemed og gerne vil aflægge mig et besøg på Financial Times’ kontor.

Folk kontakter mig, fordi de gerne vil have min mening om en bog, de har skrevet, eller om en virksomhed, som de er i gang med at stifte. Studerende vil gerne mødes med mig med henblik på få noget gratis vejledning på deres arbejde. Så er der den linde strøm af afsporede, overoptimistiske mennesker i 20’erne, som foreslår at mødes over en kop kaffe, så jeg kan rådgive dem om, hvordan de får en fod inden for i journalistikken. Man behøver ikke at være journalist for konstant at blive spurgt til råds på denne måde. Enhver kan finde nogens e-mail; enhver kan foreslå at mødes over en kop kaffe...

Læs også
Top job