Indsigt

Slagteriboss lægger op til revolution i landbruget

Danish Crowns topchef, Jais Valeur, mener, at de danske landmænd er nødt til at samarbejde på helt nye måder for at forbedre indtjeningen. Presset fra især spanske og amerikanske konkurrenter er blevet så voldsomt, at dansk svineproduktion kun kan overleve ved at gå helt nye veje, vurderer Jais Valeur.

Danish Crowns topchef, Jais Valeur. Foto: Linda Kastrup

Danish Crowns topchef er helt klar over, at han sidder med åbne øjne og stikker hånden dybt ind i en hvepserede.

»Der er mange blandt mine ejere, som bestemt ikke bryder sig om at høre det her. Nogle vil blive rasende og tænke: »Hvad f..... har han gang i?« De vil mene, at jeg bare skal koncentrere mig om at få solgt noget svinekød og i øvrigt blande mig helt uden om, hvordan de kører deres forretning,« erkender Jais Valeur...

Læs også
Top job