Indsigt

Sandra Weinert har hverken plan a, b eller c klar: »Hvad skal jeg sige? Det eneste, vi kan gøre, er at krydse fingre«

Guldsmeden Hotels gik fra at præsentere et overskud på knap 30 mio. kr. i 2019 til et tilsvarende stort underskud i 2020. Nu håber ejer Sandra Weinert, at myndighederne vil opfordre danskerne til at holde ferie i Danmarks største byer.

53-årige Sandra Weinert ejer og stiftede Guldsmeden Hotels med sin mand Marc Weinert. I Danmark har kæden seks hoteller, der har været mere eller mindre tomme hele 2020 og 2021 på grund af coronanedlukningen af samfundet. Foto: Gregers Tycho. Sandra Plesner Weinert, direktør i og stifter af Hotel Guldsmeden Group, som stadig holder åbent. Sandra Plesner Weinert fotograferet på Hotel Axel Guldsmeden, Colbjørnsensgade. Foto: Gregers Tycho Tre af Guldsmeden Hotels' københavnske hoteller er opkaldt efter Marc og Sandras tre børn: Axel, Babette og Manon. Foto: Gregers Tycho.

Det ene øjeblik skinner solen så skarpt på hende, at hun fremstår nærmest usårlig. Det næste øjeblik har sorte skyer mørklagt gården, mens store haglklumper tordner så højt på ruderne, at det er umuligt at høre hinanden.

En forårsdag i april i orangeriet på hotellet 66 Guldsmeden på Vesterbro i København er på mange måder symbolsk for det seneste halvandet år for Sandra Weinert, ejer af Guldsmeden Hotels, der er én af de største danske hotelkæder...

Læs også
Top job