Aktier

Aktier i Asien: Ledende indeks falder for fjerde dag i træk

De asiatiske aktiemarkeder falder for fjerde dag i træk, og det er velkendte problemstillinger, som tynger de asiatiske markeder ned. Der er bekymring for handelsstridigheder mellem USA og dets handelspartnere, og samtidig er der frygt for valutakriserne i henholdsvis Argentina og Tyrkiet, som bliver ved med at afskrække investorerne.

Det toneangivende Morgan Stanley Asia-Pacific-indeks ligger til en tilbagegang på 0,8 pct. med få timers handel igen på et par af regionens børser.

- Bekymringerne for en handelskrig bliver ved med at trykke investorerne i dag, samtidig med de negative vibes fra Argentina og Tyrkiet.

- Hvis der er noget optimisme at spore i markedet, så vil det være fra investorer, som mener, at værdisættelserne kan være attraktive i den region, siger Jemmy Paul, som er administrerende direktør i PT sucorinvest Asset Management, til Bloomberg News.

Det toneangivende japanske indeks, Nikkei 225, er på vej mod fald på 0,3 pct., mens Topix-indekset, også i Tokyo, ligger til et minus på 0,2 pct.

Det australske ASX-200-indeks falder med 0,4 pct. I Taiwan er Taiex-indekset i plus med 0,3 pct., og det førende indeks i Sydkorea, Kospi, stiger 0,1 pct.

Shanghai Composite og CSI 300 oplever en tilbagegang på henholdsvis 0,1 og 0,2 pct.

Hang Seng i Hongkong ligger til et plus på 0,03 pct.

Indeksværdi klokken 06.20

Læs også
Top job