Aktier

Aktier i Asien: Nye massive kursfald i hele regionen

De asiatiske aktiemarkeder tager endnu et styrtdyk torsdag, hvor onsdagens næsestyver til teknologisektoren førte an i den største endagsnedtur på Wall Street siden 2011.

- Svage amerikanske boligdata, blandede resultater fra virksomhederne, handelskrig og bekymringer om en langsommere global økonomisk vækst bidrager alt sammen til udsalget, lyder det fra finanshuset Rivkin Securities i Sydney i et notat.

MSCI's bredeste indeks for Asien-Stillehavets aktier uden for Japan falder 2,0 pct.

I Japan dykker Nikkei-indekset 3,3 pct., mens det brede Topix-indeks dropper 2,7 pct.

Investorerne i Kina har det ikke meget bedre. Den negative stemning har solidt fat i frakkeskøderne, hvilket resulterer i et fald på 1,4 pct. i Shanghai Composite, mens CSI 300-indekset ligger med et minus på 1,3 pct.

Hongkongs Hang Seng-indeks falder samtidig 1,8 pct.

Blandt de øvrige markeder ligger Taiwans Taiex-indeks med et minus på 2,3 pct., og Kospi-indekset i Seoul falder 1,9 pct., mens Singapores Strait Times-indeks dropper 1,1 pct., og Sydneys ASX-indeks slutter dagen med et minus på 2,2 pct.

Futures for de store amerikanske aktieindeks ligger til gengæld med stigninger på 0,2-0,4 pct. oven på enkelte gode regnskaber efter Wall Streets lukketid onsdag.

Indeksværdi klokken 06.15.

Læs også
Top job