Obligationer
BREAKING

Obligationer/åbning: Renten holder stand og ligger uændret

Den danske rente starter onsdagen blidt ud, og renten på den toneangivende tiårige statsobligation ligger i 0,35 pct., hvilket er et uændret niveau i forhold til tirsdag.

Dermed følger den danske rente udviklingen på det amerikanske marked, hvor renten på den toneangivende tiårige amerikanske statsobligation tirsdag sluttede uændret i 2,88 pct. Onsdag morgen er der heller ingen nye initiativer i markedet, idet de tiårige T-bonds fortsat oppebærer en rente på 2,87 pct., hvilket er lig niveauet, i forhold til da det danske marked lukkede tirsdag.

- Obligationsmarkederne vil være præget af den generelle stemning på de finansielle markeder i dag i fraværet af vigtige økonomiske nøgletal, skrev Mathias Rømer Sproegel, makroanalytiker hos Sydbank, i en kommentar op til åbningen på det danske obligationsmarked.

Hvis man kigger på nøgletalskalenderen er der ikke de helt store begivenheder i vente onsdag, hvor investorerne får nyt om M3-pengemængden i eurozonen og udviklingen i engroslagrene i USA.

De kan også se frem til at få nyt om den amerikanske ordreindgang af varige goder, når der onsdag klokken 14.30 offentliggøres tal for udviklingen i maj. Økonomerne venter, at sidste måneds fald på 1,6 pct. følges op af endnu et fald - denne gang på 1 pct., viser estimater indsamlet af Bloomberg News.

Læs også
Top job