Karriere

De danske rødder er Maries livsnerve

34-årige Marie Kvorning Veng arbejder med forandringsledelse og organisatorisk udvikling hos Accenture i San Francisco. Et job, hvor innovation er i centrum, og de danske rødder er et solidt og stærkt fundament.

Man skal ikke længere væk fra downtown San Francisco end Golden Gate Park for at opleve natur. Marie Kvorning Wengs weekender tilbringes ofte i parken. Foto: Privat Nevada Hills er et skønt naturområde ca. tre timers kørsel fra San Francisco. Her tilbragte Marie Kvorning Veng sommerferien sidste år. Foto: Privat

De, der har besøgt San Francisco, vil sandsynligvis give 34-årige Marie Kvorning Veng ret i, at den amerikanske storby med udsigt til såvel Golden Gate Bridge som den tidligere fængselsø Alcatraz er noget helt specielt. Ikke blot på grund af seværdighederne og en storslået natur langs den fascinerende kystlinje, men også fordi San Francisco har en puls, der er helt unik. En puls, der på forunderlig vis forener efterdønningerne af 1960’ernes hippiekultur med nutidens hightech entrepreneurship i en multikulturel smeltedigel.

»Jeg har boet i byen i godt tre år. Om det er her, jeg skal blive, ved jeg ikke, men lige nu passer den og jeg rigtig godt til hinanden,« siger Marie Kvorning Veng, der er ansat i det internationale konsulenthus Accenture. ..

Læs også
Top job