Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

»Stjernen forpligter dig til at leve op til noget helt særligt dag ind og dag ud«

Lars Kyllesbech, Restaurant Mefisto i Aarhus, levede med en Michelin-stjerne i 1990'erne som feteret køkkenchef i København. Det var hårdt at miste den, men også en enorm lettelse, erkender han.

Michelin-stjernens skyggesider
Lars Kyllesbech kan stadig godt lide selv at være aktiv i køkkenet. Og anerkendelsen af resultatet varmer også.  Foto: Stine Rasmussen

»En Michelin-stjerne udløser en kortvarig lykkefølelse. Derefter følger det hårde pres for at leve op til den og angsten for at miste den. Den dag, det skete, havde jeg lyst til at banke hovedet ind i en mur.«

Sådan beskriver den 56-årige restauratør Lars Kyllesbech, Mefisto i Volden i Aarhus, hæderens for- og bagside. I 1991 opnåede han som 28-årig køkkenchef og medejer af Restaurant Nouvelle på Gammel Strand i København at få en stjerne i Michelins europæiske spiseguide...

BRANCHENYT
Læs også