Serier

Chris Overgaard kan ikke få nok af eventyr

Nogle lever for at rejse, men den 28-årige Chris Overgaard Pedersen rejser for at leve. For ham er eventyret med til at forme ham som person og skabe hans identitet. Indtil nu har 113 lande haft besøg af den danske verdensborger.

Globale Danskere
Helt derude, hvor kragerne vender, er lige præcis der, hvor Chris Overgaard Pedersen har bedst. Foto: Privat Også Chris Overgaard Pedersens kæreste, Tiina, Muukkonen holder meget af rejselivet, så sammen har de en fælles passion. Foto: Privat Eventyret byder på mange pudsige situationer, som her, hvor Chris Overgaard Pedersen er i samtale med det lokale dyreliv. Foto: Privat

Det er nok kun de færreste, der i en alder af 28 år kan prale af, at de har besøgt 113 lande. Men det kan Chris Overgaard Pedersen fra Rødkærsbro i Midtjylland.

Efter eget udsagn er det hverken den familiære baggrund eller opvæksten, der givet ham en mere end normal eventyrlyst, som betyder, at han i dag er ansat som produktchef i et svensk rejsebureau med speciale i firma- og eventrejser. ..

BRANCHENYT
Læs også