Serier

Nyt kapitel: Sådan går det nu for Lars Juhl, der fuckede sit liv op. Læs det nye kapitel her. Vi har låst en del af det op.

Christian Boesen har succes som mægler på Solkysten

Mægleren og hans kone skulle kun bo på Solkysten i et par år. Men foreløbig er det blevet til 16 år - og det bliver helt sikkert til flere endnu.

Globale Danskere
Siden 2005 har Christian Boesen drevet ejendomsmæglerforretningen bolig-udland.dk med base i Valencia og filialkontorer over det meste af Solkysten. Foto: Privat Christian Boesen gør meget ud af både digital markedsføring og deltagelse på messer. Alene i Danmark bliver det til ca. 25 om året, fordelt på bolig-, livsstils- og rejsemesser. Foto: Privat Christian Boesen ses her sammen med hustruen Sascha samt børnene Oskar og Luna. Joh, man spiser skam fortræffeligt på Solkysten. Foto: Privat En af Christian Boesens fritidsbeskæftigelser er lange cykelture for at holde formen ved lige. Foto: Privat En gang paella og en San Miguel er velfortjent oven på en lang arbejdsdag, mener Christian Boesen. Foto: Privat

Hvis nogen skulle være i tvivl, kan vi berette, at det er akkurat så populært at købe hus eller lejlighed i Spanien, som det har været i årtier.

Den store forskel på tidligere og nu er, at branchen og køberne har ændret sig, så markedet i dag fremstår væsentlig mere professionelt og seriøst...

Læs også