Serier

Tag med FINANS til ledelseskonferencen European Business Forum

Som bruger af FINANS får du rabat ved tilmelding til årets store, internationale ledelseskonference den 25. og 26. september i Odense.

European Business Forum
Steen Rosenbak, chefredaktør.

Stilstand er tilbagegang. Aldrig har erhvervslivet – dets vilkår, produkter og de mennesker, der skaber det – bevæget sig hastigere ad ubetrådte stier end i dag. Den fjerde industrielle revolution ophæver historiske begrænsninger. Innovation og kreativitet blomstrer.

Men hvad med lederskabet? Uden en retning, uden forretnings- og menneskeforståelse forbliver hovedparten af de vilde, revolutionerende ideer blot dette – ideer, der aldrig når frem til sit marked og sit publikum.

Derfor lægger vi på FINANS så stor vægt på både de mennesker, der leder dansk erhvervsliv og de redskaber, de bruger til at nå deres mål på alle niveauer i virksomheden.

Senest har vi indgået et samarbejde med Thinkers50 Europe og European Business Forum, som konstant afsøger kloden for nye inspirerende tanker og redskaber til banebrydende virksomhedsudvikling.

I den kommende tid vil du kunne finde en strøm af disse tanker fra verdens førende managementeksperter her på siden. Men allerede nu kan du som bruger af FINANS få 10 pct. rabat på tilmelding til den store, internationale ledelseskonference European Business Forum, der afholdes den 25. og 26. september i Odense. Her kan du møde adskillige ikoner indenfor moderne erhvervstænkning.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her www.thinkers50europe.com – anfør din rabatkode finans10 for at få dine 10 pct. rabat på prisen.

Få desuden en introduktion til en stribe af tidens vigtigste ledelsesprincipper og -værktøjer ved at downloade den nye og let tilgængelige bog, The Building Blocks of Business Thinking.


Læs også