Karriere

Kristian Hulgard sælger danske robotter til amerikanerne: »Vi startede på absolut bar bund«

Markedet for kollaborative robotter er i eksplosiv vækst. Danske OnRobot har lagt ansvaret for det amerikanske marked i hænderne på lige så danske Kristian Hulgard fra Haderslev.

Fra en start på helt bar bund for halvandet år siden, har OnRobot i dag ca. 30 ansatte, og sammen med disse er Kristian Hulgard nu ved at indtage hele USA fra kontoret i Dallas. Foto: OnRobot Kristian Hulgard er General Manager Americas for OnRobot US Inc. Et job, der giver ham en spændende og udfordrende hverdag i et marked i eksplosiv vækst. Foto: OnRobot Kristian Hulgard blev for et par år siden viet til sin kone Dinara på Seychellerne, men venner og familie ville have bryllupsfest. Den fik de så for fuld udblæsning her i foråret. Foto: Privat Som ansvarlig for de kommercielle aktiviteter i OnRobot deltager Kristian Hulgard naturligvis også på messer for at vise produkterne frem. Foto: OnRobot

Da Kristian Hulgard blev ansat i OnRobot med det formål at etablere den danske robotproducents amerikanske datterselskab, fik han beskeden:

”Du har helt frie hænder til at vælge lige præcis den by, du synes, det skal være”...

Læs også