Karriere

Dansker træner Formel 1-kørere og topchefer på Mallorca

45-årige Johan Munck Larholm fra Farum mener, at alle kan lære at udleve selv de største drømme og blive bedre i deres professionelle liv.

Som tidligere topatlet inden for kampsport har Johan Munck Larholm ikke alene fokus på de psykiske aspekter, når han arbejder med sine kunder. Kroppen skal også være fit for fight. Foto: Privat Selv i en travl hverdag har familien topprioritet for Johan Munck Larholm. Her ses han sammen med hustruen Bitten, der er med i virksomheden, og datteren Anna på ni år. Foto: Privat The Performance Retreat ligger en håndfuld kilometer nord for Palma på Mallorca. Stedet er tilbagetrukket fra alfarvej og omgivet af smuk natur. Foto: Privat

Hvis der er et mantra, som har altoverskyggende betydning for 45-årige Johan Munck Larholm, er det, at det gælder om at finde frem til sin indre verdensmester.

Jo bedre, du har det med dig selv, jo bedre bliver du til at yde dit bedste, ligesom du bliver bedre til at motivere dine medarbejdere og samarbejdspartnere til at yde deres bedste og dermed tackle hverdagens udfordringer sammen. ..

BRANCHENYT
Læs også