Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

BREAKING

Hun syr nogle af Skotlands mest populære brudekjoler

Det er ikke kun i overført betydning, at 47-årige Mette Baillie har sus i skørterne. Det har hun rent bogstavelig talt. For når hun holder fri og skal lade op med ny inspiration til at sy nye, flotte brudekjoler, sker det gerne på ryggen af en skriggul motorcykel i fuld fart gennem det skotske højland.

Globale Danskere
Mette Baillie elsker at suse rundt i det skotske højland og nyde naturen. Det giver hende inspiration til det daglige arbejde med brudekjolerne. Foto: Ditte Solgaard Dunn Mette Baillie driver sin forretning Freja Designer Dressmaking fra det centrale Edinburgh. Hun har vundet den anerkendte skotske pris Bridal Dress Designer, der uddeles af Scotland’s Wedding Industry Awards, hele fem gange. Foto: Paul Raeburn Også ægtemanden Duncan har hestekræfter i blodet og har dyrket roadracing på eliteplan. Men til den årlige event Royal Ascot, er det galophestene, der er i fokus, mens flotte kjoler og hatte vises frem. Foto: Privat

Når Mette Baillie fra Verninge lidt syd for Odense holder fri, elsker hun at køre en tur på sin motorcykel. Ikke i de fynske alper, men i det skotske højland, for siden 1991 har hun boet i Edinburgh, hvor hun driver sin forretning Freja Designer Dressmaking. ..

BRANCHENYT
Læs også