Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Mathias Andersen arbejder dagligt på at redde menneskeliv med smartphonen 

En dybt personlig oplevelse med alvorlig sygdom i barndommen har været med til at definere 31-årige Mathias Andersens erhvervsmæssige karriere. Hans mål er at redde menneskeliv, og teknologi er hans middel.

Globale Danskere
Mathias Andersen, hustruen Christina og sønnen Folke har nu boet i Dubai i et års tid og befinder sig rigtig godt i den internationale og kulturelle smeltedigel. Foto: Privat Dubai er centrum for Dawn Healths aktiviteter i Afrika, Mellemøsten samt Central- og Sydøstasien. Her ses teamet på Dubai kontoret sammen med deres ægtefæller. Foto: Privat

Det kan godt være, det kun er de bedre stillede indbyggere i et land som Bangladesh, der har råd til at eje en computer. Men stort set alle har en smartphone, og netop denne teknologi er med til at give bedre muligheder for at øge folkesundheden.

Ikke bare i Bangladesh, men også i andre lande, hvor adgang til læger og medicinsk viden kan være begrænset – eksempelvis Indien, Vietnam, Malaysia, Jordan og Filippinerne, hvor Mathias Andersen arbejder med netop sundhedsfremmende teknologi for den danske softwarevirksomhed Dawn Health. ..

BRANCHENYT
Læs også