Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Maler, skulptør... og boliginvestor: Annette kombinerer finkultur og forretningssans i Barcelona

Barcelona er tyst for en stund, og hverdagen er meget anderledes, fortæller 48-årige Annette Merrild, der bor i den spanske metropol med mand, to børn og en karriere som kombineret kunstner og boliginvestor. 

Globale Danskere
Annette Merrilds base har de seneste 16 år været Barcelona, hvor hun bor sammen med manden Arne Merrild Bertelsen og børnene Olivia på ni og Oscar 12 år. Foto: Privat Familiens tagterrasse i det centrale Barcelona. Til daglig er det en by, der emmer af liv, men lige nu har frygten for coronavirus lagt gaderne øde. Foto: Privat Annette Merrild er uddannet på Kunstakademiet i Hamborg og har udstillet både skulpturer og malerier i blandt andet Istanbul, New York, Manchester og Berlin. Foto: Privat

Corona-epidemien har lagt en dæmper på hele Europa. Også i Barcelona, hvor 48-årige Annette Merrild nu bor på 16. år med sin ægtemand og deres to børn. Spanien er hårdt ramt af coronasmitten, og alt liv i den spanske storby er stort set forstummet, fortæller hun.

Familiens lejlighed ligger i den centrale del af den ellers normalt så travle metropol, men når Annette Merrild i disse dage går ud på sin tagterrasse, er der stille. ..

BRANCHENYT
Læs også