Karriere
BREAKING

Hvad Kristian Humaidan har lært af øliv og hjemmeskoling

Familien Humaidan ville udfordre normerne for, hvordan man lever som børnefamilie. Men uanset om man står i eller ved siden af hamsterhjulet, kan man komme til at leve efter dogmer, siger manden bag kunstnernavnet Ufo.

»Nu, da de skal i skole, har jeg sagt til dem: ”Jeg er på jeres side. Det betyder ikke, at jeg aldrig nogensinde kan give en voksen ret deroppe. Men grundlæggende har jeg jeres ryg, og jeg er jeres far.” Det er vigtigt som barn at føle, at man ved, at man har sine forældre på sin side,« siger musiker Kristian Humaidan. Foto: Marie Ravn Kristian Humaidan, der er kendt som Ufo fra Ufo Yepha, droppede musikkarrieren og flyttede familien til Ærø, hvor han har hjemmeskolet sine fire børn. Nu er de lige flyttet videre til Hopballe uden for Jelling, og børnene skal tilbage i skole. Foto: Marie Ravn Kristian Humaidan, der er kendt som Ufo fra Ufo Yepha, droppede musikkarrieren og flyttede familien til Ærø, hvor han har hjemmeskolet sine fire børn. Nu er de lige flyttet videre til Hopballe uden for Jelling, og børnene skal tilbage i skole. Foto: Marie Ravn Kristian Humaidan, der er kendt som Ufo fra Ufo Yepha, droppede musikkarrieren og flyttede familien til Ærø, hvor han har hjemmeskolet sine fire børn. Nu er de lige flyttet videre til Hopballe uden for Jelling, og børnene skal tilbage i skole. Foto: Marie Ravn Kristian Humaidan, der er kendt som Ufo fra Ufo Yepha, droppede musikkarrieren og flyttede familien til Ærø, hvor han har hjemmeskolet sine fire børn. Nu er de lige flyttet videre til Hopballe uden for Jelling, og børnene skal tilbage i skole. Foto: Marie Ravn

Hans ældste søn, Storm, havde af uransagelige årsager altid tiltalt ham Kristian.

»Han begyndte pludselig at kalde mig far. Det var en helt konkret ting, der ændrede sig, da vi begyndte at være hjemme sammen hver dag. Jeg oplevede, at vi fik en meget stærkere tilknytning,« fortæller Kristian Humaidan. ..

Læs også
Top job