Karriere

»Jeg er fuldstændig overbevist om, at jeg er et lykkeligere menneske uden alle de penge«

Finn Nørbygaard tog turen fra træt folkeskolelærer til succesrig komiker. I 1990'erne rullede millionerne ind, og alt tegnede lyst. Men grådighed og et af danmarkshistoriens største svindelnumre kostede ham alt. Nu er adoptivdrengen fra Esbjerg klar med selvhjælpsbiografien "Mine 12 veje til liv", som han selv kalder en hyldest til livskrisen.

»Jeg plejer at sammenligne kriser med rumleriller, de hvide striber ude på landevejen, som rumler under dækkene, når vi mister orienteringen med bilen og er ved at køre i grøften. Kriser er vores indre rumleriller, der signalerer: Ret op!« Foto: Gregers Tycho »Der er mange store kunstnere, sportsfolk, topchefer og stjernekokke, som er kommet langt på deres mindreværd. Mange af dem har sikkert ubevidst håbet på, at deres præstationer med tiden kunne give dem et større selvværd. Nogle kører linen helt ud og præsterer sig selv ihjel, andre opdager henad vejen, at deres professionelle præstationer ikke er vejen til et bedre liv,« siger Finn Nørbygaard. Foto: Gregers Tycho Finn Nørbygaard  er aktuel med bogen "Mine 12 veje til liv". Forlaget skriver: Finn Nørbygaard har taget sit liv op til revision og fortæller personligt om 12 gode veje til et bedre liv. Fra opvæksten i Esbjerg, over det hårde slid på de små scener og det feterede og veltjenende liv som komiker, til mødet med Stein Bagger, den store konkurs og ægteskabelige udfordringer.  Foto: Gregers Tycho Den 68-årige komiker og psykoterapeut Finn Nørbygaard er aktuel med selvhjælpsbiografien "Mine 12 veje til liv", der er en fortælling om, hvordan kriser kan gøre ens liv bedre. Foto: Gregers Tycho

Du er aktuel med bogen ”Mine 12 veje til liv”, som tager læserne med fra din opvækst i Esbjerg over sliddet på de små scener og livet som succesfuld komiker til mødet med Stein Bagger, den store konkurs, dit psykiske sammenbrud, og det, du selv kalder for din genfødsel. Hvad vil du fortælle verden med din historie?


..

BRANCHENYT
Læs også