Serier

Iværksætter i outback’en: »Fra vores terrasse kan vi se pelikaner og nogle gange delfiner«

Forretningsrejser gav Brian Ambrosius smag for Australien, så nu nyder han det frie liv som selvstændig i Perth sammen med sin hustru. »Vi har ikke nogen børn, så vi er frit stillet til at gøre, hvad vi vil,« siger han.

Globale Danskere
Lisbeth og Brian Ambrosius har fundet sig godt til rette i Australien. De holder meget af vestkysten, der ikke er nær så overrendt af turister som østkysten. Foto: Privat Selv om Perth med sine godt to millioner indbyggere er den fjerdestørste by i Australien, er der lidt provinsby over den, og lige uden for bygrænsen venter outback’en. Foto: Privat Lisbeth og Brian Ambrosius har fundet sig godt til rette i Australien. De holder meget af vestkysten, der ikke er nær så overrendt af turister som østkysten. Foto: Privat Da Brian Ambrosius for fire år siden flyttede til Perth, arbejdede han for en australsk virksomhed. Siden har han etableret egen virksomhed. Foto: Privat

Selv om Perth i den australske delstat Western Australia med sine godt to millioner indbyggere er den fjerdestørste by i Australien, så er der – sammenlignet med Sydney – lidt forvokset provinsby over den.

Når man kører for eksempel nordover og har passeret det sidste lyskryds ved bygrænsen, ruller man stort set direkte ud i outback’en. Sammenlignet med østkysten og dens massive turisme er der nemlig plads til at røre sig her på vestkysten. ..

BRANCHENYT
Læs også