Serier

Richardt Fangel drømte om arkæologi, men kom i stedet til at sælge cementfabrikker

Egentlig ville Richardt Fangel have været arkæolog. I stedet blev han chef for FLSmidths aktiviteter i Brasilien og Mexico. Efter 33 år i Mexico bruger han nu hverdagen på arbejdet som goodwill-ambassadør for Wonderful Copenhagen.

Globale Danskere
Karrieren i den danske cementkoncern FLSchmidth bragte ham til Mexico, hvor han nu har boet i 33 år. Han afviser dog ikke, at han en dag vender hjem til Danmark igen. Foto: Privat Her er familien samlet på Sir Winston Churchills restaurant i Mexico City i anledning af datteren Jennifers 30 års fødselsdag. Fra venstre ses Robert Fangel, Jennifer Fange, Richardt Fangel og Lizbeth Fangel. Foto: Privat

I Danmark er coronakrisens hjælpepakker et emne, der har skabt stor debat. Det oplever man ikke på samme måde i Mexico, for her eksisterer hjælpepakker slet ikke. Derfor frygter 65-årige Richardt Fangel, der bor i Puebla et par timers kørsel sydøst for Mexico City, at pandemien vil give betydelige økonomiske efterdønninger.

Hvad angår antallet af smittede og dødsfald er landet hårdt ramt, og lige nu lever befolkningen desuden under en lockdown, der minder meget om de restriktioner, vi er underlagt i Danmark. ..

BRANCHENYT
Læs også