Karriere

Boganmeldelse: Forstå mulighederne for at anvende kunstig intelligens i din virksomhed

Der er masser af tilgængelige data, analyseværktøjer, software og kunstig intelliens for nutidens virksomheder. Til gengæld er ledelsesmæssig viden og kunnen til at bringe teknologien ind i virksomhederne en mangelvare.

Kunstig intelligens (artificial intelligence, AI) er på en og samme tid på alles læber, når vi taler om fremtidens virksomhed. Samtidig er adgangen til at anvende AI til at udvikle og drive virksomheder, produkter og serviceydelser stadigvæk krydret med udfordringer.

Karim R. Lakhanis og Marco Iansitis bog giver læseren et stærkt afsæt for at forstå mulighederne for at anvende AI og igangsætte digital transformation samtidig med, at man får en meget kompetent indføring i den digitale virksomhed. Med afsæt i en lang række kendte (men amerikanske) eksempler gennemgår forfatterne AI fra et virksomhedsperspektiv. Eksemplerne er med til at gøre det ret komplekse stof nemmere at forstå og forholde sig til, og dem anvender forfatterne i både udstrakt grad og på en dygtig måde...

BRANCHENYT
Læs også